SCIO

SCIO-analyse

SCIO Quantum Biofeedback is een systeem dat je lichaam analyseert en vervolgens het zelfherstellende vermogen stimuleert. De technologie is ontwikkeld vanuit de kwantumfysica, en stoelt op zowel de westerse als de oosterse geneeskunst. 

De techniek is geschikt voor iedereen die op een snelle, eenvoudige en pijnloze manier inzicht wil krijgen in de persoonlijke gezondheidssituatie, bijvoorbeeld bij onbegrepen klachten. Ook voor kinderen en pubers omdat juist zij vaak niet goed in staat zijn om aan te geven waar zij tegen aanlopen of waar het probleem zit. 

Tijdens de analyse van ongeveer twee uur zit je in een gemakkelijke stoel, met meetbanden om je polsen, enkels en hoofd. Na afloop ontvang je een uitgebreid rapport over de conditie van je wervelkolom, meridianen, spijsvertering, vitaminen en mineralen, hormonen, voeding en milieu, gifstoffen uit de omgeving en emoties. Dit rapport kun je ook heel goed gebruiken om je gezondheid met een specialist te bespreken. 

Quantum biofeedback therapie: behandeling door middel van SCIO.

Na de SCIO-analyse kan de Quantum Biofeedback techniek worden ingezet voor behandeling van klachten. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, fysiek, emotioneel en mentaal.

Met Quantum Biofeedback kunnen onder meer resultaten worden behaald bij:
–    Onbegrepen klachten
–    Allergie en voedselintolerantie
–    Bacteriën, virussen en schimmelbelasting
–    Vitamine, mineralen en enzymen                    
–    Toxische belasting
–    Stressbehandeling
–    Depressie, overspannenheid en Burn-out
–    Slaapstoornissen
–    Angsten
–    Trauma
–    Frequent ziekteverzuim
–    Rugproblemen
–    (Sport) blessures
–    Litteken behandeling
–    Anti-aging
–    Hormoonspiegel
–    Herstel van het zelfvertrouwen
–    Leermoeilijkheden
–    Overgevoeligheid
–    Stralingsbelasting

Je kunt Quantum Biofeedback op zichzelf ondergaan, of desgewenst combineren met psychosociale therapie.

SCIO-therapie: combineert de psychosociale therapie met Quantum Biofeedback therapie. 

Kort gezegd: praten en meten. 
Door tijdens het gesprek te meten, wordt inzichtelijk wat bepaalde emoties of psychische problemen voor effect hebben. Het kan ook heel behulpzaam zijn bij het achterhalen van de precieze oorzaak van een probleem.

De SCIO techniek bevat ook NLP-programma’s waardoor je je systeem met ingesleten patronen kunt herprogrammeren. NLP staat voor: neuro linguïstisch programmeren. 
Door deze aanpak kom je vlot bij de kern en ga je sneller door de processen heen.

Tarieven

Voor een SCIO-analyse mag je 2 uur in je agenda vrijhouden voor het consult en is jouw bijdrage 145,- euro. De uitgebreide, 35 pagina's tellende, rapportage krijg je direct mee op een USB-stick. 

Voor Quantum biofeedback therapie mag je 1,5 uur in je agenda vrijhouden voor het consult en is jouw bijdrage 90,- euro per keer.

Voor SCIO-therapie mag je 1,5 uur in je agenda vrijhouden voor het consult en is jouw bijdrage 90,- euro per keer.

Vergoedingen 

Doordat ik over de juiste opleidingseisen beschik en aangesloten ben bij de juiste beroepsverenigingen worden consulten bij mij door 30 zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende pakket. Kijk op www.de-nfg.nl of jouw zorgverzekeraar is aangesloten.